Szponzorációk

A Kékkúti Ásványvíz Zrt. és a sport évtizedek óta összeforrt fogalmak. A vállalat zászlajára tűzte a kiegyensúlyozott, aktív életmód népszerűsítését. A magyar élsportolók sikeres felkészülésének támogatása mellett mind nagyobb hangsúlyt fektet arra, hogy a mindennapi életben könnyedén végezhető szabadidős tevékenységekre is felhívja az emberek figyelmét. Hiszen a rendszeres mozgásból bárki lendületet meríthet, és ez mindennapi teljesítményünkre is jótékony hatással van. 
 
2008 óta elkötelezett támogatói vagyunk a háromszoros olimpiai bajnok magyar vízilabda válogatottnak és a Magyar Vízilabda Szövetségnek. Csakúgy mint a Theodora, a magyar vízipóló is nagy hagyományokkal rendelkezik Magyarországon, ezért büszkék vagyunk arra, hogy egy méltán népszerű sportágat támogathatunk. 
Együttműködésünk eredményeként hat olimpikon játékos és a háromszoros olimpiai bajnok szövetségi kapitány, Kemény Dénes életútjának érdekességei, legnagyobb sportsikerei olvashatók a Theodora Kékkúti és Kereki termékeinken és a csomagolásokon.
 
További szponzoráltjaink közé tartozik a világsikereket elérő kajak-kenu sportág, valamint a világszinten is élvonalbeli MKB-Veszprém kézilabda csapata, melynek versenyeit pénzbeli és termékjuttatásokkal is segítjük.
 
A tömegek megmozgatása érdekében cégünk 2006 és 2008 nyarán biciklire ültette az városokat. Két Theodora kerékpár járta az országot, hogy néhány perces tekerésre ösztönözzön mindenkit, rámutatva: már napi néhány perces mozgással tehetünk a jó állóképességünkért. A cég minden letekert kilométer után 100 Ft-ot adományozott a Magyar Speciális Olimpia Szövetség fogyatékkal élő sportolóinak támogatására. A speciális sportolók olimpiai felkészülését továbbra is segíti a Kékkúti Ásványvíz Zrt.
 
http://www.mvlsz.hu/
http://www.kajakkenusport.hu
http://www.msosz.hu
http://www.mkb-mvmveszprem.hu/