Theodora Kékkúti és Theodora Kereki

A Theodora Kékkúti és Theodora Kereki ásványvizek a Balaton-felvidéki Nemzeti Parkon belüli Káli-medencében egyedülállóan tiszta természeti környezetben fejlődnek a föld alatt és kerülnek palackozásra. 

A Theodora Kékkúti ásványvíz egy kalcium-magnézium-hidrogénkarbonátos természetes ásványvíz, mely számos olyan nélkülözhetetlen ásványi anyagot tartalmaz, melyek rohanó életünk, kiegyensúlyozatlan étrendünk/táplálkozásunk miatt más forrásokból nem mindig kerül be megfelelő mennyiségben szervezetünkbe.
1,5l Theodora Kékkúti ásványvíz fedezi a felnőttek számára ajánlott napi kalcium szükséglet 52,5%-át, valamint a napi magnézium szükséglet 22,8%-át.

A Theodora Kereki ásványvíz kellemes ízű, frissítő ásványvíz, összetételét tekintve a Theodora Kékkúti vízhez hasonló, enyhén szulfátos jellegű.
1,5l Theodora Kereki ásványvíz fedezi a felnőttek számára ajánlott napi kalcium szükséglet 27%-át, valamint a napi magnézium szükséglet 13,6%-át.

A Theodora Kékkúti ásványvizet szénsavmentes változatban palackozzuk, míg a Theodora Kereki ásványvíz szénsavas és enyhén szénsavas változatban kerül a polcokra.

A Theodora Kékkúti és Theodora Kereki természetes ásványvizeket a különböző igényeknek megfelelően különböző kiszerelésben forgalmazzuk. Így létezik 0,33 l, 0,5 l és 1,5 l kiszerelés; szénsavmentes, szén-dioxiddal enyhén dúsított és szén-dioxiddal dúsított változatban is, továbbá PET és üveg kiszerelésben, azon belül eldobható és visszaváltható fajtában.

A Theodora Kékkúti ásványvíz kalcium-magnézium-hidrogénkarbonátos, természetes ásványvíz. 

Kalcium: 280,0 mg/l
Magnézium: 57,0 mg/l
Hidrogénkarbonát: 1110,0 mg/l
Kálium: 12,9,0 mg/l
Nátrium: 37,0 mg/l
Fluorid: 1,02 mg/l
Összes oldott ásványianyagtartalom: 1600,0 mg/l

Theodora Kereki természetes ásványvíz
Kalcium: 144,0 mg/l
Magnézium: 34,4 mg/l
Szulfát: 144,0 mg/l
Kálium:    10,0 mg/l
Fluorid: 1,4 mg/l
Nátrium    32,0 mg/l
Hidrogénkarbonát: 487,0 mg/l
Összes oldott ásványianyagtartalom: 904,0 mg/l